Inchiriere birouri

Oare cum ar fi daca, in calitate de proprietar al unei firme mici, ai putea sa iti inchiriezi doar spatiul efectiv de lucru?

Sa spunem ca ai cinci angajati. Le aloci o suprafata de sase-sapte metri patrati/persoana pentru birouri si obtii un spatiu necesar de 30-35 de metri patrati. Daca intalnirile cu partenerii de afaceri sunt numeroase, atunci mai adaugi o sala de intalniri de 20 de metri patrati, care poate fi folosita si ca birou pentru management. Daca nu ai nevoie de ea zilnic, ar fi mai avantajos financiar pentru tine daca aceasta sala de intalnire ar putea fi inchiriata cu ora in acelasi imobil. Astfel, ai putea inchiria si utiliza un spatiu eficientizat de aproximativ 30 de metri patrati in care echipa ta sa lucreze confortabil.

Cam asa functioneaza Ideo in ceea ce priveste spatiile de birouri. In afara de atmosfera de afaceri si rolul catalizator in dezvoltarea afacerilor noi sau existente, locatarii din Ideo au posibilitatea sa inchirieze doar spatiul de care au nevoie, chiar daca acesta este redus.

Holurile si toaletele sunt in grija administratorului centrului, ceea ce va garanteaza o igiena permanenta. Birourile pentru intalniri complet mobilate si utilate pot fi inchiriate doar atunci cand apare nevoia. Iar pentru luat masa de pranz, micul dejun sau cafeaua, poti merge in restaurantul Centrului Ideo.

In cadrul Centrului, vei avea la dispozitie toate serviciile de care are nevoie un antreprenor – atat servicii standard oferite de noi, cat si serviciile complementare oferite de ceilalti locatari ai Ideo – de la contabilitate si banca, la restaurant, suport IT, publicitate, catering si multe altele.

In spatiile de la Ideo iti poti desfasura activitatea in conditii excelente, in birouri tip office sharing sau cu suprafete mari, in variante multiple (58mp, 70mp, 115mp, 260mp, 354mp), la preturi in concordanta cu disponibilitatea ta de plata.