Birouri

Pana acum, daca erai consultant sau un freelancer de succes, nu aveai alta solutie decat de a-ti inchiria un apartament sau un spatiu de birouri nejustificat de scump pentru nevoile tale, intr-o locatie adesea inadecvata.

 

De acum iti permiti sa te intalnesti cu clientii si sa ai un sediu stabil intr-o cladire moderna de birouri, chiar daca firma ta are un singur angajat—tu.

Pentru ca activitatea ta sa se desfasoare intr-un mediu placut, iti oferim  spatii moderne, de clasa A, cu birouri cu suprafete cuprinse intre 30 si 140 mp, ce pot fi compartimentate in nenumarate moduri, precum si spatii deschise care pot fi amenajate in functie de nevoile tale. Pentru ca am proiectat cladirea asa incat sa respectam principiile eficientei energetice, vei reusi sa economisesti chiar si la pretul utilitatilor.

Ideo este locul unde poti sa inchiriezi spatiul de birouri de care ai nevoie la standarde inalte de calitate, unde ai putea sa-ti gasesti parteneri de afaceri, furnizori si chiar clienti in biroul alaturat, locul unde poti sa simti ca afacerea ta creste, unde ai totul la indemana – de la cafea, la contabil sau la pranzul tau favorit – fara sa fie nevoie sa pierzi timp pretios.

Toate acestea sunt posibile pentru ca, prin inchirierea unui spatiu la Ideo, poti beneficia nu doar de numeroase servicii incluse, ci si de acces la multe altele prin proximitatea fata de celelalte firme pe care la gazduim.

La Ideo totul iti este la indemana pentru ca tu sa te poti concentra doar pe activitatile esentiale ale business-ului tau, fara sa-ti faci griji cu activitatile de suport.