Sala de Conferinta

Impartasim cu ceilalti experienta si beneficiile

 

Pentru firmele gazduite (start-up-uri sau mature), dar si pentru alte companii interesate, in Centrul de Conferinte Ideo punem la dispozitie 3 sali de conferinta, unde se pot organiza evenimente pentru 40-150 de persoane.

Sala  Ion Tiriac este ideala pentru evenimentele restranse de business, de pana la 40 persoane.

Sala George Emil Palade poate fi inchiriata separat, pentru evenimente sau festivitati ce se adreseaza unui public de pana la 50 persoane sau impreuna cu cea de mai sus pentru cresterea audientei la 100 persoane.

Sala Ana Aslan, cea mai incapatoare sala individuala a Centrului, gazduieste evenimente mai mari, de pana la 120 persoane.

Prin indepartarea peretilor amovibili dintre aceste sali si reamplasarea scaunelor mobile, putem obtine un singur spatiu pentru minimum 150 de persoane.

Salile de conferinte sunt dotate multi-media (video-proiector, ecran de proiectie, aer conditionat, internet si instalatie de sonorizare cu microfoane mobile) si sunt deservite de o incapere pentru traducere simultana, ideale pentru conferinte sau training-uri. In pauze, va puteti bucura cu totii de serviciile restaurantului nostru.

O garderoba generoasa deserveste Centrul de Conferinte.

Suntem deschisi oricaror sugestii si te asteptam sa ni le transmiti prin contactarea echipei de relatii publice. Tot aici poti cere recomandari sau rezerva sala de conferinta care se potriveste evenimentului tau.