Restaurant

In frumoasa cladire a Centrului Ideo, aflata chiar la intrarea in Iasi, restaurantul te asteapta sa te bucuri de delicii gastronomice ”ca la mama acasa”.

 

Aici, intr-un ambient modern, cu un design deosebit, vei descoperi un meniu bine ales, imbunatatit continuu.

Fie ca e vorba de cafea, brunch, dineu sau cina, restaurantul nostru te aşteapta cu un meniu divers, intotdeauna la preturi competitive.

De acum poti savura bucate alese chiar langa birou, fara sa mai pierzi timpul cu drumul. Pauza de masa e mai mare la Ideo, pentru ca aici poti servi pranzul rapid, in regim self-service sau, chiar mai mult, il poti lua cu tine in birou. Programul de servire este intre orele 12:00 şi 15:30.

Daca ai o intalnire de afaceri sau vrei sa organizezi o cina, iti rezervam zona din restaurant dedicata evenimentelor si iti asiguram toata logistica necesara unui moment reusit. Te intampinam cu drag intr-un spatiu modern, cu un ambient elegant si primitor, unde te vei bucura de un meniu divers, cu un gust “ca la mama acasa”.

Vrei un eveniment mai mare, la care sa participe toti cunoscutii si apropiatii. Iti punem la dispozitie un spatiu generos, cu o capacitate de 200 locuri, pe care putem sa il adaptam tuturor cerintelor tale pentru organizarea evenimentelor de companie sau a petrecerilor private.

Daca vrei sa faci rezervari sau sa ceri sugestii pentru organizarea unui eveniment la Ideo, te rugam sa completezi formularul si vei fi contactat rapid de un coleg din echipa de marketing sau sa ne suni la telefon 0753 025446.

Pentru mai multe detalii accesati aici.