Ideo Club

Am creat un club de business networking, in care sunt prezenti manageri din Ideo dar si alte personalitati si oameni de afaceri din Iasi.

 

In cadrul evenimentelor de socializare pe care le organizam, ai posibilitatea sa te relaxezi, sa interactionezi si, de ce nu, sa descoperi in partenerii de discutie potentiali parteneri de afaceri.

Vei cunoaste alti oameni de valoare din domeniul in care activezi, sau din domenii complementare, cu care sa faci schimb de experienta si de idei. Astfel, sfera relatiilor avantajoase pe care ti le vei construi la noi, se va imbogati cu inca un strat.

Pentru ca esti membru al Ideo Club, activitatea ta va fi promovata in cadrul intalnirilor de business networking dar si aici, pe portal, in spatiul dedicat partenerilor.

Vei avea acces la baze de date si informatii prin care vei putea lua pulsul mediului de afaceri, ceea ce iti va permite sa te dezvolti mai repede.

Mai mult, vei beneficia de discounturi la serviciile oferite de ceilalti membri ai clubului, pentru a te ajuta in dezvoltarea afacerii si a profitabilitatii.