Ce este Ideo

Ideo este cel mai nou centru de sprijinire si dezvoltare a afacerilor mici si mijlocii din Iasi. Aici nu te afli doar intr-o cladire de birouri.

Aici gasesti toate conditiile de care ai nevoie pentru a te putea concentra asupra detaliilor esentiale ale afacerii tale, avand in jur toate serviciile si facilitatile pe care ti le-ai putea dori.

Iti doresti ca activitatea ta sa se desfasoare intr-un mediu placut si adecvat nevoilor tale. Pentru asta iti oferim spatii moderne, de clasa A plus, cu birouri ce pot fi compartimentate in  suprafete cuprinse intre 30 si 140 mp, precum si spatii deschise care pot fi amenajate in functie de nevoile tale.

Poti sa inchiriezi doar spatiul de birouri de care ai nevoie — care de multe ori poate fi doar un birou — sau poti alege sa imparti cu alti parteneri resursele la care ai acces si sa optezi pentru inchirierea unui birou in regim office-sharing, un concept unic in Iasi.

Mai mult, iti putem oferi un birou chiar daca vrei sa vii aici doar o singura zi. Sistemul de inchiriere birou cu ziua iti da acum mai multa flexibilitate in activitatea de birou.

In acelasi timp, ai acces facil la un transfer rapid de date ce iti aduce multa economie de timp, la portalul nostru web unde, intr-un spatiu dedicat, iti poti face cunoscute atat firma cat si cele mai noi oferte si, nu in ultimul rind, la servicii bancare, de curierat, de multiplicare si la restaurant. Toate acestea iti vor aduce economii importante de resurse pe care poti de acum inainte sa le directionezi catre activitatea de promovare a produselor sau serviciilor tale.

La Ideo iti poti gasi partenerii de afaceri, furnizorii si chiar clientii in biroul alaturat. Firmele pe care le gazduim desfasoara activitati din domeniile cele mai diverse (contabilitate si audit financiar, software, relatii publice si comunicare si multe altele).

Vrem sa te sprijinim inca de la inceput in dezvoltarea afacerii tale, iar pentru asta am dezvoltat un pachet integrat de solutii pentru start-up-uri. La noi vei simti ca iti dezvolti afacerea impreuna cu toti partenerii, clientii si furnizorii din jurul tau.

Cu o locatie si o filosofie inovatoare, Ideo se contureaza ca o comunitate. Pentru cei care inteleg ca la succes nu pot ajunge de unii singuri, Ideo este suportul, pepiniera, in care ei se pot dezvolta.